Obvestilo za starše učencev 4. in 5. razreda

Spoštovani starši, skrbniki.

Vaš otrok bo ponovno pričel obiskovati šolo v ponedeljek, 1.6.2020. Ta dan s sabo prinese izpolnjeno Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, ki vam jo pošiljamo v priponki. Brez te izjave otroka ne smemo sprejeti.

S poukom bodo učenci pričenjali glede na urnik, ki so ga imeli pred uvedbo karantene. V šolo pridejo največ pet minut pred pričetkom pouka. To ne velja za učence, ki bodo v šolo prihajali z organiziranim prevozom.

Učenci bodo ob vstopu v šolo s strani informatorke usmerjeni v matično učilnico. Če informatorke ni pri vhodu, jo počakajo, da se vrne. Upoštevati morajo priporočeno varnostno razdaljo (1,5 do 2 metra).

Učenci v tem času ne bodo uporabljali garderob. V šoli bodo v čevljih oz. se bodo v copate preobuli v matičnih učilnicah. Priporočamo, da s seboj prinesejo tudi kakšen kos rezervnega oblačila in pokrivala zaradi zračenja in izvajanja pouka na prostem.

Ves čas pouka, varstva vozačev in podaljšanega bivanja bodo uporabljali matično učilnico. Sedeli bodo za poimensko določeno mizo. Uporabljali bodo določene sanitarije.

V šolo morajo prvi dan prinesti vse potrebne potrebščine v svoji šolski torbi. Prepovedana je izmenjava potrebščin med učenci, zato poskrbite, da bo otrok imel vse potrebščine v šolski torbi.

Priporočamo, da imajo s seboj plastenko z vodo ter obvezno papirnate robce. V šolo ne smejo nositi svoje hrane, prigrizkov, pijač ali drugih stvari, ki niso šolske potrebščine.

Med odmori ne zapuščajo matične učilnice.

Malicajo v učilnicah. Malica jim bo razdeljena od klopi do klopi.

Učenci si bodo redno umivali roke, skrbeli za pravilno higieno kašlja, na voljo bodo imeli ustrezna razkužila.

S poukom zaključijo glede na urnik. Prijavljeni učenci po končanem pouku odhajajo na kosilo.

Naprošamo vas, da se z učenci pogovorite o upoštevanju varnostnih ukrepov.

Če otrok zboli ali iz katerega drugega razloga ostane doma, nam to nemudoma sporočite.

 

Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost