Učenci PPVI 2 in PPVI 4 so se učili z Olijem in Bibo

Učenci PPVI 2 in PPVI 4 so se v torek, 22. 11. 2022, učili z Olijem in njegovo prijateljico Bibo.

Najprej so učenci na kratko spoznali vsakdanjo nego psa in kaj rad počne. Olija in Bibo so pokrtačili, jima umili zobe s čisto pravo pasjo zobno pasto, ki je imela okus po mesu. Pobirali so tudi njune kakce – seveda takšne iz plastelina.

Uro smo izvedli v večnamenskem prostoru v domu. Učenci so Olija in Bibo popeljali na sprehod med stožci, na koncu pa je bila škatla z nalogami. Vsak učenec je poiskal svojo nalogo in jo tudi opravil. Oli je preveril uspešnost opravljenih nalog.

Na koncu so se učenci splazili skozi tunel, na drugi strani sta jih nestrpno čakala Oli in Biba. Oli je vsem podelil priznanja in štampiljko s svojim imenom. Biba še nima svoje štampiljke, ker je pripravnica in jo Oli še uči, kako se mora vključiti med otroke. Seveda je sledila še nagrada, ki so jo vsi z veseljem pričakovali – cartanje Olija in Bibe.

Ura je bila sproščena in zabavna, učenci so zelo uživali in se veliko naučili. Ugotovili so, da je Oli Bibo že veliko naučil in bo kmalu lahko sama šla na obisk k otrokom.

Zapisala: Kristina Višaticki

(Skupno 924 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost