V četrtek, 11.5.2023, smo imeli vsi učenci naše šole atletski športni dan, v okviru katerega smo izvedli nekatere meritve za športno vzgojni karton in pridobili pomembne rezultate za prihajajoča atletska tekmovanja.

V deževnem jutru smo se odpravili proti stadionu v atletsko dvorano, kjer so se učenci pomerili v posameznih atletskih disciplinah. Najprej so se dobro ogreli in pripravili telo na povečan napor. Sledila sta teka na 60 m in 100 m, metanje žogice in vortexa ter skok v daljino. Učenci in učenke so se potrudili po svojih najboljših močeh, kar kažejo odlični rezultati v vseh disciplinah. Poleg tega da so tekmovali drug proti drugemu, so učenci hkrati tekmovali tudi sami s seboj in s tem izboljševali svoje osebne dosežke.

Dež nam ni pokvaril razpoloženja, saj smo se držali reka, da vreme lahko vpliva na razpoloženje samo toliko, da vzameš dežnik. 😊

Precej utrujeni smo se ob 12.00 uri vrnili v šolo, še posebej veseli, da nam je kljub slabemu vremenu uspelo izpeljati športni dan. Utrinke si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

Učiteljica Anja P.

(Skupno 245 obiskov, današnjih obiskov 2)