Daleč od ponorelega sveta

Čas, ki ga trenutno živimo, je popolnoma drugačen, kot smo ga bili vajeni do nedavnega. Nič ni več tako, kot je bilo. Vsak izmed nas ga doživlja po svoje.

Prav posebno pa se na svoj način z omejitvami soočajo otroci. Kako doživljajo ta čas, kaj mislijo, kako se počutijo, kaj si želijo in po čem hrepenijo, so imeli priložnost pokazati v risbi ali sliki na 13. državnem likovnem srečanju OŠPP, ki se ga je udeležilo 27 šol s kar 133 likovnimi deli. Srečanje je letos potekalo 20. 4. 2021, na daljavo, na OŠ Dragotina Ketteja v Novem mestu pod naslovom »DALEČ OD PONORELEGA SVETA«. Vsak izdelek je moral biti opremljen s kratkim opisom, kaj predstavlja. Iz naše šole so sodelovali štirje učenci.

Zelo me je razveselila novica, da je naš učenec TAI HRIBERNIK iz PPVI 2 na tem tekmovanju  prejel ZLATO PRIZNANJE (1. MESTO).

Še prav posebej sem ponosna, da je med množico izdelkov bilo izbrano prav njegovo delo, saj vem, da je nastalo z veliko truda in volje. Zaradi slepote ima redko priložnost, da lahko enakovredno sodeluje na takšnih natečajih. Zato je takšno priznanje še toliko bolj pomembno in vredno.

Mentorica Brigita Marčič

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost