PABLU SMO PREŠTEVALI TAČKE IN UŠESA

Učenci PPVI 1 so se ves prejšnji teden pripravljali na Pablov prihod in pridno zbirale nalepke za opravljene naloge. Pablo se jim je pridružil v petek, 19. 4. 2024. Ura je bila načrtovana zunaj, vendar nam je vreme zagodlo in smo jo speljali noter.

Učenci so pomagali Pablu opraviti poligon. Najprej se je sprehodil med stožci, nato se je plazil po tunelu in stopil skozi obroč. Na koncu pa je za nagrado lahko poiskal priboljške, katere mu je vsak učenec skril.

Ko se je Pablo posladkal s svojimi priboljški, je vsak učenec dobil nalogo na temo prepoznavanja psov med drugimi živalmi, preštevanja delov pasjega telesa in iskanja ustreznega pripomočka za nego psa. Pablo je zanimanjem poslušal in preverjal ustreznost odgovorov. Po opravljeni nalogi je vsak učenec iz Pablovega žepka izžrebal nagrado – božanje ali krtačenje Pabla.

Ura je bila sproščena in zabavna, učenci so zelo uživali in se veliko naučili. Odlično je imeti takega pomočnika pri pouku. Vsak se je potrudil, da je svojo nalogo dobro opravil. Na koncu je sledila diploma za opravljen trud s Pablovo štampiljko.

Zapisala: Kristina Višaticki

(Skupno 223 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost