Obiskovanje fitnes centra Elipsus

Ker se zavedamo koristi vključevanja v različne športne dejavnosti, smo v sklopu športa v zimskih mesecih obiskovali fitnes center Elipsus v Slovenski Bistrici.

Učenci so se seznanili z načinom fitnes vadbe in z napravami, ki jih uporabljamo za krepitev različnih mišičnih skupin. Poskusili smo tudi različne skupinske vadbe v njihovih aerobnih dvoranah, ker si želimo, da bi učenci pridobili čim več izkušenj, ki bi jih lahko kasneje v življenju tudi še kdaj uporabili.

Fitnes center Elipsus so obiskovali učenci 8. in 9. razreda, kjer so se tudi fizično in kondicijsko pripravljali na tekmovanja v različnih športih, ki jih čakajo v prihodnjih mesecih. Osebje je bilo prijazno in nas je lepo sprejelo. Počutili smo se dobro in se pri tem tudi dosti naučili. Za to možnost se zahvaljujemo in se priporočamo še v prihodnje.

Osebju fitnes centra Elipsus pa še enkrat hvala za prijaznost, pozornost in možnost vključitve v vadbe, ki nam jih ponuja naš kraj. Radi smo prihajali in ostali nam bodo lepi spomini.

Pa še nekaj utrinkov …

8. in 9. razred, učiteljici športa Tina Korošec in Barbara Hojs.

(Skupno 929 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost