Učence PPVI je presenetil kuža OLI

Učence PPVI 2 in PPVI 4 je v petek, 21. 1. 2022, s svojim obiskom presenetil kuža Oli.

Najprej so učenci na kratko spoznali vsakdanjo nego psa in kaj rad počne. Olija so pokrtačili, mu umili zobe s čisto pravo pasjo zobno pasto, ki je imela okus po piščancu. Seveda mu je zelo teknila. Na koncu so ga popeljali na kratek sprehod po telovadnici.

V telovadnici je že bil postavljen poligon za različne vaje. Oli je v plaščku do vsakega učenca prinesel navodila za posamezne vaje. Vsak učenec je navodilo odnesel na ustrezen del poligona. Nato je Oli vsakemu učencu pokazal vaje na vseh delih poligona, učenec pa je te vaje ponovil. Tako so najprej hodili po klopi, se kotalili po tleh, Oliju metali žogico, ga peljali na sprehod med stožci in se na koncu splazili za njim skozi tunel. Seveda jih je na drugi strani tunela nestrpno pričakoval.

Ste mislili, da Oli ne zna plesati? Zelo ste se zmotili. Na zabavno glasbo je v krogu zaplesal z učenci, se zavrtel in postavil na zadnje tačke.

Na koncu je vsem podelil svojo fotografijo in štampiljko s svojim imenom. Seveda je sledila še nagrada, ki so jo vsi z veseljem pričakovali – cartanje Olija.

Ura je bila sproščena in zabavna, učenci so zelo uživali in se veliko naučili. Komaj čakamo, da nas Oli ponovno obišče.

Kristina Višaticki, učiteljica

(Skupno 464 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost