VALETA

Merema in Tijan sta uspešno končala osnovno šolo ter se na valeti dostojno poslovila ter se zahvalila prisotnim za lepe spomine, ki sta jih nabrala na Minki. Utrinke iz valete so zapisali osmošolci.

Valeta je potekala v telovadnici šole v četrtek, 15. 6. 2023.

Bilo je zelo vredu. Malo smo plesali, se družili. No, malo smo bili tudi žalostn, ker sta odšla devetošolca iz šole.

Ana Gregl

Na valeti smo najprej plesali četvorko,  potem angleški valček in na koncu sta devetošolca na ples povabila starše, osmošolci pa smo plesali z učiteljicami. Plesali smo dunajski valček. Vmes smo imeli igre in predajo ključa. Najprej smo imeli igro, ko smo morali sestaviti besedo prijateljstvo, potem smo morali narediti plakat o prijateljstvu, ki smo ga predstavili. Na koncu smo imeli »after parti«. Bilo je fajn.

Anže Šega

Valeto smo imeli  v četrtek, 15. 6. 2023, ob 10.30. Dogajalo se je v telovadnici. Najprej smo zaplesali četvorko, potem smo zapeli skupno pesem, zaplesali angleški valček. Mi osmošolci  smo morali narediti igre, da smo si zaslužili ključ. Ko smo končali s programom, smo imeli druženje. Zelo smo se zabavali, plesali, se sladkali s sladicami ter s sokom in vodo . Bilo je zelo lepo in zabavno. Malo smo bili žalostni in nam šlo na jok, ker sta nas zapustila devetošolca.

                                                                                                                   Lana Herič

Na valeti smo najprej plesali četvorko. Potem sta Merema in Tijan nekaj brala, tudi plesali smo. Pri predaji ključa smo igrali eno igro, kjer smo s črkami napisanimi na liste sestavili besedo PRIJATELJSTVO. Narisali smo plakat in napisali nekaj o prijateljstvu. To kar je bilo napisano na plakatu, smo morali predstaviti. Na koncu je Merema je dala Nevriji ključ. Na vrsti so bile zaobljube. Mi osmošolci smo obljubi nekaj stvari. Po zaobljubi smo peli pesem Minilo je devet let. Potem smo šli po učiteljice, povabili smo jih na ples, Merema in Tijan sta povabila starša. Na kocu valete smo plesali, se zabavali, smejali, pogovarjali, jedli. Prišla je ura, da končamo in pospravimo. Šli smo na kosilo in domov.

Gentiana Osmanaj

Merema in Tijan srečno naprej! Učenci in zaposleni šole

(Skupno 1.022 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost