SODELOVANJE V ČASU IZREDNIH RAZMER

Spoštovani starši/skrbniki, učenke in učenci!

Tako kot vse šole in vrtci je tudi naša od 16. 3. 2020 do preklica zaprta. Zato vas obveščamo, da bomo z delom učencev na daljavo pričeli 23. 3. 2020.Vodstvo šole bo preko elektronske pošte dosegljivo ves čas prekinitve pouka od ponedeljka do petka v času med 7.30 in 13.30. Strokovni delavci pa bodo preko elektronske pošte dosegljivi od 7.30 do 13.30 od 23. 3. 2020 naprej.

Šola bo starše in učence v času prekinitve rednega vzgojno-izobraževalnega procesa redno obveščala o pomembnih informacijah preko šolske spletne strani, zato vas prosimo, da jo redno spremljate.

Za nujne zadeve sta preko telefona v omenjenem času dosegljivi ravnateljica (041 539 540) in svetovalna delavka (041 995 778).

Šole zapiramo  z namenom, da obvarujemo zdravje. Na prvem mestu je domača samoizolacija. Čim več časa preživimo na svežem zraku, ne družimo se v skupinah in upoštevamo vsa navodila Ministrstva za zdravje ter priporočila za preprečevanje okužbe z virusom SARS-Co-V-2 (COVID-19), ki jih objavlja Nacionalni inštitut za zdravje.

Skupaj nam bo uspelo! Pazite nase in varujte zdravje.

 

Fridrih Gošnjak Klavdija, ravnateljica klavdija.fridrih@osminka.si
Sagadin Katja, pomočnica ravnateljice katja.sagadin@osminka.si
Jolanda Vodušek, tajnik VIZ jolanda.vodusek@osminka.si
Černelič Zdenka, svetovalna delavka zdenka.cernelic@osminka.si

 

 

(Skupno 280 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost